Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Henrik Zipsane en av finalisterna i Årets innovativa ledare på Chefgalan: ”Jag känner mig mycket hedrad”

I slutet av oktober förra året nominerades Jamtlichefen Henrik Zipsane till kategorin ”Årets innovativa ledare” på Chefgalan. Nu står det klart att han är en av tre finalister som kan vinna priset.

Chefgalan anordnas av tidningen Chef och det är Sveriges chefsorganisation Ledarna som avgör vilka som blir vinnare på galan.

Så här lyder juryns motivering för Henrik Zipsane: ”En chef som har omdefinierat begreppet hembygd till att omfatta alla som kallar bygden för hemma. Under mottot 'vår historia är inte avslutad och vår identitet är inte fast' drar denna chef nytta av allas perspektiv. Så kan fler inkluderas att bli en del av vårt arv. En chef som definierar sig som mäklare av idéer och möjligheter, som knyter samman partners och personal. Resultatet: en leende organisation, ett levande kulturarv.

– Jag känner mig mycket hedrad och det känns lite extra roligt att innovation inom kulturarvsbranschen på så sätt uppmärksammas, skriver Henrik Zipsane i ett pressmeddelande.

Chefgalan hålls i Stockholm den 8 mars. De andra två finalisterna i kategorin ”Årets innovativa ledare” är Rasmus Kjellman, vd på Dynabyte och Carina Myrvang, enhetschef på Stockholms Stad.

Läsning för dig som är inloggad:

[+] Peter Johansson på Kafé Fröjas utsedd till årets serviceperson i länet

[+] Tommy stämmer staten på 72 miljoner efter tvångsinlösen av skog– statens motbud 26 miljoner

[+] Lyckad satsning med reguljärflyg från London – engelsmän drar till Åre istället för Alperna