Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hindenburg och Corroded festivalspelar

Hindenburg från Ås spelar på Sweden Rock i Sölvesborg i början av sommaren. Och redan i slutet av maj spelar Corroded, med medlemmar från Ånge och Östersund, på Nordic Rock som förband till Whitesnake.

Annons

I lördags spelade bland annat hårdrockarna Mustasch i Östersund, ett band som flera gånger spelat ihop med Corroded som ligger på sundsvallsbaserade bolaget Ninetone Records, där även Takida hör hemma.

Nu kommer Ångebandet att spela på Nordic Rock i Umeå 30 maj.

Bandet röstades fram av nästan 3000 fans via internet. Tolv band var uttagna till tävlingen, bland annat ett internationellt inslag.

Ännu mer lokala är Led Zeppelin-inspirerade åsbandet Hindenburg, som finns på spellistan till Sweden Rock i Sölvesborg i början av juni.

Bland de många artister som kommer att spela där finns svenska In Flames, ZZ Top, Twisted Sister, Europe, Hammerfall, Motörhead, Uriah Heep, Electric Boys och H.E.A.T.