Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Hjälp! Min fru porrsurfar!”

Ja, inte min då. Men vännen Q:s – en välavlönad akademiker som köper fiskbensmönstrade power suits hos Maruschka de Margó på Birger Jarlsgatan (i Ståkkolm) och tjänar 55 000 i månaden.

Q ringer och grinar i luren om att han flera gånger på sistone kommit på henne med att porrsurfa. Nattetid oftast. Och inte är det vanlig porr, utan värsta sortens bögporr. Riktigt hård, rå bögporr med stora håriga grekiska och afrikanska karlakarlar i huvudrollerna.

”Jag förstår inte varför hon håller på så här!” snyftar Q uppgivet. ”Jag känner mig otillräcklig! Förstår hon inte det!?”

Och sen följer långa, förvirrade utläggningar om sex och könsroller där Q försöker förstå om hans fru till att börja med är hetero eller homo. ”Om hon surfar bögporr” skriker han ilsket. ”betyder det att hon ÄR bög? Eller lesbisk?? Jag fattar ingenting!”

”Hon kanske bara gillar manskroppar” säger jag och klickar förstrött på YouTube-videon ”Violent Ghetto Brawls.” ”Du tycker ju själv om att titta på lesbiska kvinnor, eller hur?”

”Det är väl inte samma sak!” skriker Q och blir provocerad.

”Det är det väl?”

”Nej!”

”Varför inte?”

”För att kvinnor är estetiska – vem vill se en massa håriga manskroppar ormar runt och ha sig!”

”Men ibland tittar du ju själv på porr” säger jag. ”Och DÄR är det väl män med i handlingen?”

Q brister ut i gråt. Han tycker att jag är ”okänslig” och att jag strör salt i såren. Hans fru porrsurfar! För bövfelen! Det finns en social skamfaktor i detta! På sajten foraldraliv.se är ämnet uppe med jämna mellanrum – fast då är det oftast kvinnor som förtvivlat frågar sina medsystrar vad de ska göra åt sina mäns och pojkvänners maniska klickande på sajter som RedTube, PornTube och Knullkontakt.se. Kvinnligt porrsurfande är mera sällsynt. Fast det hjälper ju inte stackars Q som nu läser sin frus webbhistorik med samma nit som hon läser tidningen Chef och Peter Wolodarski.

”Du skulle inte tro mig om jag berättade vilka sökord hon använder!” snörvlar Q medan 1- och 3-åringen skriker hjärtskärande i bakgrunden. ”Jag kan knappt titta på henne längre! Jag ser bara stora, svullna n-gerk-kar...” 

Rösten sviker honom.

”Lilla gubben...” säger jag tröstande. ”Jag förstår att du är ledsen. Men det är bara så – kvinnor är svin. De tänker bara på en sak. Det är biologiskt. Inget att bry sig om.”

”Jag kan ju aldrig leva upp till de där idealen” viskar Q med tunn fågelröst. ”Då måste jag operera om mig ... skaffa implantat ...”

”Du duger som du är, kära du.”

”Uppenbarligen inte.”

”Kvinnor är svin.”

”Ja, det är väl så.”

”Du förtjänar nåt bättre.”

”Världen är SJUK!”

”Du sa det, syster.”