Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höjd hyra men inga förbättringar

Nu är det klart, Östersundshem har höjt hyrorna. "Efter förhandlingar mellan Östersundshem och Hyresgästföreningen står det klart att hyrorna för 2014 höjs med 8,4 kronor per kvadratmeter från 1 januari och ytterligare 4,2 kronor per kvadratmeter 1 juli nästa år." står det på deras hemsida.

Som boende inom Östersundshem har jag inte tyckt att kvaliteten har blivit bättre där jag bor. Garagen är under all kritik, gårdarna är tråkiga och mitt hem, vad har förbättrats där?

För något år sen byttes kyl och frys, det var allt och flera år innan dess, renoverades badrummet. Motiverar det hyreshöjningarna? Nej, absolut inte.

De höjer hyrorna för att "täcka kostnader för diverse arbeten" – var då? Ni höjer återigen hyrorna utan att bättre på kvaliteten någonstans. Hur mycket extra kommer ni stoppa i fickan och snåla med underhållen hos oss boende?

Att ni sedan starkt motarbetar dem som gör vår röst hörd, gör inte saken bättre. Hyresgästföreningen ska ha otroligt mycket beröm som orkar tampas med er inom Östersundshem!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel