Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon toppar Miljöpartiets lista

Miljöpartiet har fastställt sin lista inför valet till kommunfullmäktige i Östersund. Karin Thomasson toppar listan med Florian Stamm på andra plats och Carly Smith Jönsson som trea.

– Vi har en fantastiskt bra lista och jag är väldigt glad över att vi har så många nya som vill ställa upp i kommunvalet och bidra med sina erfarenheter, säger Karin Thomasson i ett pressmeddelande.

Hon är kommunalråd och ordförande i kultur- och fritidsnämnden i Östersunds kommun. Florian Stamm är ersättare i kommunstyrelsen och utförarstyrelsen.

– Jag ser fram emot att öka mitt engagemang i politiken och verkligen jobba för ett grönt och hållbart Östersund, säger Florian Stamm.

I dag har Miljöpartiet 5 av 67 mandat i fullmäktige och ingår i majoriteten tillsammans med Socialdemokraterna och Centerpartiet.

-----------------

Miljöpartiets lista till fullmäktige i Östersund

1. Karin Thomasson

2. Florian Stamm

3. Carly Smith Jönsson

4. Daniel Liljendahl

5. Karin Österberg

6. Jimmy Eriksson

7. Angelika Lindahl

8. Thomas Dahlberg

9. Jenny Persson

10. Anders Rydeborg

11. Anna Frost

12. Lars Bodin

13. Anders Österholm

14. Kaj Henriksson

15. Erika Ranbrandt

16. Jan Moberg

17. Anna Hildebrand

18. Lennart Brändström

19. Thomas Trång

20. Lena Porter

21. Andreas Hägglund