Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hörru Lars, vad gör du nu för tiden?

– Just nu letar jag efter ett ställe att käka frukost på. Annars har jag mest tagit det lugnt. Jag har gjort ett par spelningar och träffat två musiker som jag har börjat repa med.

Han var den 28-årige studenten från Lund som tog Idol-juryn med storm och fick ett erbjudande om skivkontrakt på stående auditionfot. För att sedan röra upp en imponerande mediastorm kring hela tv-produktionen och åkte sedan ut efter att ha levererat sin tolkning av Nirvanas ”Smells like teen spirit”. Sen dess har han varit Lars Eriksson och undanber sig tidigare epitet. I kväll lirar han på Pause i Östersund.

– Det blir bara jag och en gitarr. Och några av mina egna låtar.

– Det är absolut inte samma sak. Det är inget band, ingen styling, ingen tv-inspelning och inga covers. Men jag har ju inte plastikopererat mig eller så, så mig kommer de antagligen att känna igen.

Det ser även ut att bli verklighet av det där utlovade skivkontraktet.

– Jag ska spela in en skiva tillsammans med Anders Bagge, vi går in i studion snart och förhoppningsvis går allting bra. Det kommer kanske att finnas en skiva om några månader eller så.