Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höstforum blir Novemberkalaset med Brolle som dragplåster

I dag sparkar Novemberkalaset, det som tidigare var Höstforum, i gång på Vemdalsskalet. Tre dagar med dans och disco.

I 30 år har Höstforum på Vemdalsskalet varit ett populärt evenemang med tre dagar dans till både dansband och disco. I år får dock evenemanget nytändning. Det berättar Thomas Barcklind, som är vd för Vemdalsskalet högfjällshotell.

– Tidigare har det alltid varit ett forum för dansband att visa upp sig men nu satsar vi inte bara på dansband – vi tar hit ett riktigt affischnamn som Brolle.

Under fredagen kommer Brolle och hans Rock'n'Roll On Tour till Skalet och bjuder på en ordentlig show.

– Det här är ett steg i rätt riktning för att shapea upp evenemanget och erbjuda en riktigt bra artist. Nu för tiden är det också så att det blir svårare och svårare att hitta dansband som vill komma, återväxten är inte den bästa inom branschen, säger Thomas Barcklind.

Men trots nysatsningen finns fortfarande traditionen kvar och Jannez, Perikles, Zlips och Mickeys spelar under kalaset. Marmeladorkestern står för After Skin och varje kväll är det nattklubb med dj.