Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hotell och vandrarhem Ramundberget vinnande nykomling

Hotell och vandrarhem Ramundberget har utsetts till årets nykomling inom STF, Svenska turistföreningen.

Annons

Förra hösten anslöt sig Hotell och vandrarhem Ramundberget till STF. Genom anslutningen ingår det som ett alternativ för turistföreningens 300 000 medlemmar.

– Vi delar STF:s värderingar om värdskap och vi har under sommaren sett en ökning i antalet gäster vilket vi kan knyta till medlemskapet, säger Bitte Nilsson.

I motiveringen påpekades bland annat att Ramundberget är ett starkt eget varumärke med en 75-årig tradition där kvalitet, äkthet och personlig anda har fått råda, vilket är värderingar som även STF står för.

Att anläggningen med hull och hår har anammat STF och använt sig av de verktyg som en anslutning medför, och att Ramundberget innebär en ökad medlemsnytta för STF.

– Att vi är en alpin anläggning med egna liftar gör oss unika inom STF, påpekar Bitte Nilsson.

Varje år delar STF ut sju priser till årets bästa vandrarhem/hotell. Årets kudde, Årets Nykomling, Årets Miljövandrarhem, Årets Natur och Kulturupplevelse, och två som bygger på gästnattsstatistik.