Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hotings PRO

Annons

har hållit årsmöte med cirka 60 medlemmar närvarande. Ordförande för mötet var Barbro Höckert från distriktsstyrelsen. Mötet inleddes med parentation av under året avlidna medlemmar. Enligt verksamhetsberättelsen har föreningen haft många aktiviteter med olika kurser, bouleturneringar med mycket positivt resultat, samt många andra verksamheter. Medlemsantalet har också ökat, vilket är glädjande.

Val av styrelse: ordförande Paul Nilsson, kassör Rickard Lindqvist, sekreterare Margoth Wahlin samt studieorganisatör Margaret Kanon. Övriga styrelseledamöter: Ulla Ivarsson, Birgit Ekström och Anna-Lisa Österberg. Till referent valdes Margoth Wahlin.

En ny medlem hälsades välkommen och tackkort upplästes från medlemmar som dels gratulerats på födelsedagen, dels fått en uppmuntran under sjukdom.

Informerades om att både Hammerdal och Srömsunds PRO-föreningar inbjudit till vårfest. Efter mötet slut avtackades presidiet, varefter medlemmarna bjöds på supé.