Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur kan man dra in pengar till akut- och barnvård?

I morse när jag slog upp ÖP och läste följande: Besparingar och indragningar inom vårt landsting, blev jag verkligen arg och förtvivlad. Tänkte för mig själv att detta kan ej vara sant. Bryr inte våra politiker sig om sina medborgare? Man kan undra!

Hur kan man dra in medel till barn- och akutvården med mera? Det måste finnas annat som kan sparas in på, till exempel chefernas höga löner som bara höjs hela tiden. Denna lista gjorde mig verkligen ledsen exempelvis som nyopererade inte får soppa och smörgås, i bussen till Umeå inget fika. Jag gruvar mig för framtiden, tänker mest på våra barn och barnbarn som skall leva under dessa förhållanden.

Hoppas ni politiker sätter er ner och funderar över detta. Tacka vet jag Danmark, där bryr sig verkligen regering och politiker om sina medborgare i alla lägen. De först, sedan allt annat som inte behövs.

Hoppas att fler reagerar i vårt län över detta.

Ta ert förnuft till fånga och tänk till.