Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur kan man vara så grym mot Frostviksborna?

Annons

I onsdags förra veckan hade Forum Frostviken inbjudit politiker för samtal runt Forsgården och Sagabiografen var helbesatt, vilket visar att Frostviksborna anser att det är ytterst angeläget att det byggs en ny hälsocentral och att den finns centralt och inte i utkanten av byn Gäddede.

Medlen för byggandet har avsatts och inköpshandlingar infordrade och när man nu skulle anta byggherre sätter Lennart Oscarson för socialdemokraterna och Edman för rättvis demokrati stopp.

Lennart Oscarson trasslade till det hela. Han visade siffror på kommunens dåliga ekonomi vilket skulle äventyra byggandet, men samtidigt uttalade han att det skulle satsas motsvarande summa på upprustning av Forsgården och Edman gick i hans fotspår.

Hur kan man vara så grym mot Frostviksborna och den tappert kämpande personalen inom Närvård Frostviken, som sett fram mot att få all sin personal och verksamhet under samma tak.

Nejsägandet kan ju också leda till att den fina verksamhet Närvård Frostviken bedriver slås i spillror, men det bekymrar väl inte nejsägarna ett dugg bara de får fram sin vilja.

Risken finns ju också att firmor som blir lurade på konfekten också åtalar kommunen och det kan bli dyra böter.

Men Oscarson lär väl vara villig att betala böterna ur sossarnas kassa och han kan kanske få en skärv från rättvis demokrati för inte kan de med sitt beteende att i sista stund ändra ett beslut de tidigare varit med om att säja ja till överföra fördyringarna på kommunkassan.

Oscarson talade så varmt om demokrati men hans handlande i det här fallet påminner mest om diktatur och att visa musklerna mot alliansen.

Förhoppningsvis har Frostviksborna fått upp ögonen och lägger vid nästa val inte en röst på vare sig socialdemokraterna eller Rättvis demokrati.

Mer läsning

Annons