Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur tänker C göra i Östersund?

Sedan mars 2012 har Östersund styrts genom ett samarbete mellan Socialdemokraterna, Centerpartiet och Miljöpartiet. Det samarbetet uppgavs i slutet av augusti upphöra i och med valet.

Så här skrev man på hemsidan 28 augusti: ”Från och med i dag avslutar vi i Centerpartiet Östersund vårt samarbete med Socialdemokraterna och Miljöpartiet.”

Bosse Svensson (C) säger i sin personvalsbroschyr att ”Samarbetet tar slut i och med valet och om jag får bestämma återupptas det inte”.

C har av oss och övriga Allianspartier nyligen inbjudits till gemensam valupptakt men avböjt deltagande. Man vill tydligen markera att man inte är bunden till något block. Men hur blir det efter 14 september?

Vi har förståelse för om de väljare som tidigare lagts sin röst på C nu är villrådiga. Det är dags att ge väljarna besked. Blir en röst på C en röst på AnnSofie Andersson och Socialdemokraterna, eller följer Centerpartiets majoritet Bosse Svenssons vilja?

Ett är säkert och det är att en röst på Folkpartiet är en röst för ett nytt styre i Östersund.

Lennart Ledin (FP)

Margareta Widell (FP)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel