Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur tänker ni politiker?

Till politikerna i barn- och utbildningsnämnden: Hur tänker ni? Ni lägger ner senaredelen på Ängsmogården som jag gått på i åtta år. Har ni ens tänkt på vad som är bäst för oss som går på senaredelen?

Det som kommer att hända när vi tvingas att flytta till Torvallaskolan är att vi kommer att förlora flera av våra kompisar. Vi kommer att känna oss grymt osäkra med de nya lärare vi får.

Sedan har vi det där med betygen också. Jag måste börja på Torvallaskolan när jag börjar nian.

Jag har byggt upp mina betyg ända sen sexan, vad tror ni kommer hända när jag börjar nian med helt andra lärare? De har ju ingen aning om vad jag kan, eller hur bra jag är i skolan, så det kommer att betyda att jag måste "bygga om allting" när jag börjar nian.

Jag måste alltså vara helt felfri, få högsta betyg på varje prov, och prestera 100 procent hela tiden. Det kommer att bli hemskt jobbigt och nästan omöjligt.

Det är så här det kommer att bli för alla som tvingas att byta skola.

Jag tycker att ni ska prioritera oss i stället för att bygga stora dyra arenor som vi måste betala för med våra skolor!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel