Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Huset profilerar sig med schlager och partymusik

NÖJE. För några veckor sedan slog Huset åter upp portarna på Prästgatan i Östersund. Till helgen profilerar man krogen på nytt.

Annons

 

– Vi vill att det ska finnas en tydlig skillnad på åldersgränserna. Vi kommer att ha 18-årsgräns på fredagar och 23-årsgräns på lördagar.

– Entrékostnaden används allt för ofta som ett säljargument, antingen är det gratis eller 100 spänn i dörren och det är absolut inte bra för krogbranschen i stan. Vi kommer att ta 30 kronor i entréavgift, men den enkla anledningen att vi fortfarande ska kunna erbjuda något som liknar dignitetsartister men ändå ligga på en överkomlig nivå. Närheten till andra dansgolv gör det ännu lättare att öka flödet av gäster.

Det kommer även att märkas skillnad i Husets högtalare.

– Om jag ser tillbaka på alla de ställen jag har jobbat på genom åren så har schlager- och partymusik alltid funkat. Titta bara på Golden Hits i Stockholm, de har alltid fullsatt och kö runt kvarteret. Dessutom är jag övertygad om att atmosfären och attityden blir en helt annan, det är musik som folk blir glada av.

– Det är ett koncept som ingen tidigare har vågat sig på här i stan, vi hoppas och tror att det är något som kommer gå hem i Östersund. Erik Rådström kommer att spela plattor och så har vi tänkt bjuda in artister som faller in under samma kategori.

Man har även hunnit med en del andra ändringar i lokalen.

Husets nästa stora anhalt stavas 100-dagars och till helgen inleder de även sitt samarbete med Studentyra.