Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I Bräcke föds man till sosse

Annons

Jag bor och arbetar i Bräcke kommun sedan dryga 40 år, och under alla dessa år har vi haft socialdemokratiskt styre!

Här röstar man rött oavsett vad som händer och sker. Trots att vi har landets näst högsta kommunalskatt, att vi har ett halvdåligt företagsklimat, att kommunens ekonomi är körd i botten, att vi är Sveriges sämsta kommun att leva i, att äktenskapet med Folkets Hus skapat Sveriges dyraste skollokaler, kommer ingen förändring till stånd. Här röstar man på sossarna för glatta livet.

Sosse det är inget man blir, det föds man till i Bräcke. Förfäderna var sossar, så då fortsätter man i samma hjulspår. Och ingen förändring kommer till stånd.

Tack och lov så ser det inte ut så i hela vårt land. I kommuner där befolkningen inte är nöjd, där byter man parti för att röra om i grytan och nytt blod får komma in, vilket ger en vitamininjektion och nya sätt att tänka.

Handen på hjärtat, Bräcke kommunbor, är det inte dags att byta ut sittande sossar i vår kommun och låta någon av våra nya kvinnor inom Centern eller Moderaterna ta över?

Om inte bara för att skapa litet uns av ödmjukhet hos sittande parti, det är aldrig bra med envåldshärskare. Därför har vi det anseende vi har, vem vill flytta hit med våra meriter?

Tänk till nu 14 september!

Bräckebo med framtidstro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel