Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"I kväll får ni se en känsligare sida"

I kväll sänds sista programmet från Idols slutaudition. Abir El Farran från Torvalla är en av alla som hoppas på att bli Idol 2011. Tio tjejer och tio killar går vidare till kvalomgången.

• Hur känns det att följa slutaudition framför tv:n?

– Det är roligt, men vissa saker har man glömt bort och blir påmind om. Det är inte alltid man får se sig själv på tv så det är kul. När man kollar på det längtar jag tillbaka, det var kul att träffa alla andra som var med.

• Är du nöjd med din insats under slutaudition?

– Kvartetten var något av de roligaste vi gjorde. När det var dags för solosången på slutet var man väldigt inriktad på att prestera bra, men samtidigt blev man väldigt nervös, då hade man ändå kommit ganska långt. Men tyvärr tyckte jag inte att det gick så bra. När jag hade gjort uppträdandet kändes det helt okej, men i efterhand så ser man att jag kände av pressen. Jag tappade inte texten men jag sjöng falskt.

• Hur kändes det när du gick fram till juryn för att få beskedet i Globen?

– Känslan var magisk. Jag förstod hur det skulle kunna vara när det är fullt med folk där och funderade på hur det skulle vara att uppträda där. Men samtidigt var det jättehemskt, att få beskedet. Hela tiden under slutaudition var det fantastiskt och väldigt lekfullt. Men varje gång man skulle träffa juryn blev det på riktigt.

• Har du fått mycket respons på din medverkan?

– Många säger att jag är jätteduktig på att sjunga och att jag borde satsa på musiken. Jag har fått mail där folk säger att de tror på mig, det är kul.

• Kan du säga någonting inför kvällens program?

– De kommer få se en känsligare sida av mig!

• När får vi se dig uppträda i Östersund?

– Jag ska fokusera mer på musiken nu. Musiken gör mig glad och jag hoppas på att det ska bli mer av det nu.

Även Hanna Einebrant från Svenstavik tog sig vidare till slutaudition, men gick inte vidare från det första momentet.

– Jag gjorde så gott jag kunde, jag blev väldigt nervös, egentligen minns jag inte hur det gick, men det var inte så att jag gjorde bort mig eller så, säger hon.

Sista delen av Idols slutaudition sänds i kväll.