Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I söndagens e-tidning: Zorina i Bräcke är landets glassmästare med sin prisbelönta glassbar: ”Kunde aldrig drömma om att det skulle bli såhär”

På söndagar kommer det ingen ÖP i brevlådan, men som tur är har du en fantastisk e-tidning att avnjuta. I dag innehåller den bland annat en intervju med Bräckes glassdrottning Zorina Nilsson.

Annons

När bilden av Bräcke blev för dyster bestämde sig Zorina Nilsson för att ta saken i egna händer. Sex år senare är hon landets glassmästare.

– Första kvällen vi öppnade tänkte vi att det skulle komma kanske ett par stycken. Men när vi kom hit var det kö längs hela husfasaden, utan överdrift, säger hon.

Läs hela intervjun i söndagens e-tidningen.

Vill du ha tillgång till e-tidningen?

Är du prenumerant är det bara för dig att gå in under Kund-menyn under övre högra hörnet och logga in. Där hittar du också e-tidningen. Du kan också ladda ner vår app som finns på App Store och Google Play.

Är du prenumerant, men inte aktiverat dit konto ännu? Gå in under Kund-meny i övre högra hörnet och klicka på "Aktivera ditt konto". Eller så klickar du här.

God läsning önskar vi dig!