Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I veckans ÖP podd – möt duon bakom Gubbtäcksfärd: ”Du kan aldrig se normal ut på bild!”

När ÖP:s Stefan Nolervik och Per Lindh vistas i samma rum är det sällan utan att det gnabbas och tramsas och retas. I höst har den dynamiska duon gett sig ut på vägarna igen för att spela in nya avsnitt av populära webb-tv-serien Gubbtäcksfärd. Det är också föremål för veckans ÖP podd.

Mellan åren 2011 och 2015 spelade de båda in totalt 37 avsnitt av serien som kom att bli mycket populär bland ÖP:s läsarkrets. Nu har Stefan Nolervik och Per Lindh återigen gett sig ut för att göra nedslag bland länets bortglömda platser. Ibland med en hel del hjärtligt tramsande mellan de båda, men ofta också med en respekt och vördnad för de platser och de människor de pratar om.

Läs även: Efter vådliga utflykter i länet – nu är Gubbtäcksfärd tillbaka: ”Ibland kunde folk stoppa oss på stan”

I veckans ÖP podd berättar de om vilka platser vi tas med till den här gången, den spänning det är att kliva ut och känna historiens vindslag och hur det är att spela in Gubbtäcksfärd över huvud taget.

Podden hittar du i appar som Spotify, iTunes och Acast samt på Soundcloud. Du kan även lyssna direkt i spelaren nedan.

Här kan du se de gamla avsnitten av Gubbtäcksfärd.