Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I Victors värld kan allt hända

"Victors Vidunderliga Värld", Storsjöteatern, 21 februari

Under söndagen spelades "Victors Vidunderliga Värld" vid två tillfällen i Fredssalen på Storsjöteatern. En föreställning som utlovades innehålla jonglering, objektmanipulation, akrobatik, handstående, magi och märkligheter, clown och mim. För allt detta står Victor, spelad av Daniel Oja från Nordcirkus, och han gör alla inslag med stor inlevelse och engagemang. Lika engagerad är den unga publiken som sitter på golvet framför scenen. "Varför pratar han inte?", "Öppna dörren!", "Du måste knäppa hjälmen!" är frågor och uppmaningar som hörs från barnen. I föreställningens handling kommer Victor hem och ska laga en kopp te, men avbryts ständigt av att det ringer på dörren. Utanför står allehanda ting som blir delar i handlingen.

Victor trollar, cyklar enhjuling, får ett bord att sväva, jonglerar och visar prov på skicklig balanskunskap. Trots att han inte säger ett ord på hela föreställningen lyckas han fånga publikens intresse och för handlingen framåt med mycket humor och många överraskningar.

Läs mer:

Daniel Oja – en clown utan gränser – fick barnen i Rwanda att skratta

Rena rama cirkusen i Edsåsdalen

Här hittar du fler kultur- och nöjesartiklar

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner ÖP:s nya app här, till Iphone eller till Android.