Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ICA-handlarna som firar 50 år

I år har familjen Lindström varit ICA-handlare i Sveg under 50 år. I juni bjuder familjeföretaget in till stort firande.
– Vi vill ge något tillbaka till våra kunder och till bygden, säger Leif Lindström.

Under fyra dagar i juni blir det 50-årskalas för familjen Lindström. Då jubilerar familjföretaget och firandet börjar torsdag 12 juni med lite extra aktiviteter tillsammans med Svegs IK som då arrangerar bingospel vid skidstadion.

– Vi kommer att gå in med priser under ett extraspel och vi bjuder även alla spelare på fika under kvällen, berättar Leif Lindström.

På fredagen är det kundernas tur att fika, då vankas kaffe och tårta i butiken.

– Sen har vi en egen tillställning med personalen på kvällen.

Lördag blir däremot späckad med aktiviteter. Under dagtid bjuder Lindströms in till familjedag på Storöns Folkets Park. För underhållningen svarar Mora Träsk, Djursvallens spelmän och Rök@.

– Föreningslivet i Sveg kommer att finnas på plats för att visa upp sig, berättar Sebastian Lindström som flikar in att det även blir glass och godis till barnen.

På kvällen får de vuxna sitt. Lokala bandet Willie Lee´s och Svenne Rubins kommer att uppträda och dansmusiken fixar Scotts.

– Här kommer vi att ta en entréavgift men de pengar vi får in kommer vi att skänka till föreningslivet i Sveg samt till barnhemmet i Ghana, säger Sebastian Lindström.

Jubileumshelgen avrundas på söndagskvällen med dans för SPF och PRO där Lindströms finns med som arrangör.