Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Idol-Kevin: "Känns som att fylla år varje dag"

När Aftonbladet tog tempen på Kevin Walker berättade han om intresset från fansen, karriären och om varför han ville spela i GIF Sundsvall.

Under förmiddagen tog Giffarnas lagkapten en paus i Idolrepetitionerna och svarade på frågor från Aftonbladets läsare i livesändning.

Walker har snabbt blivit en favorit i TV4:s Idol och han erkänner att han får en hel del uppmärksamhet från tjejer.

– Det kommer väl in en del på Facebook men det är mest roligt. De tycker om mig och det är ju skitkul att få det, det känns som att man fyller år varje dag, de grattar en och sådär. Jag har ju tjej och står väl ganska stadigt på mina två ben så det är rätt lugnt, säger Kevin Walker.

Läsarna undrade också hur han träffade sin flickvän. Walker avslöjar att hon kom på oväntat besök en måndagsnatt.

– Hon kom och knackade på min dörr klockan tre på natten. Vi bodde i samma hus, jag och min lagkamrat, och hon hade hälsat på honom. Sen knackade hon på och så öppnade jag, hon frågade om hon fick komma in. På den vägen är det.

Kevin Walker, som tidigare spelat i AIK, känner sig nöjd med de möjligheter han fått genom att spela med Giffarna.

– Jag gick till GIF Sundsvall för att få mer speltid och det har jag fått. Man måste spela fotboll för att utvecklas som fotbollsspelare och skulle jag ha gått till AIK skulle det behöva vara för att spela, säger han.

På frågan om han vill tillbaka till Stockholmsklubben svarar han så här:

– Jag vet inte om det är aktuellt men det är en fantastisk klubb och jag är väldigt stolt över åren jag hade där. AIK var en fantastisk skola för att hantera press och att spela på Råsunda och göra mål där, det är någonting man kommer att bära med sig för alltid. Men som sagt, jag behövde speltid och det känns jättebra nu i min karriär och jag har fått en bra position uppe i Sundsvall, säger Kevin Walker.

Men trots den begynnande sångkarriären är det inte han som tar ton i omklädningsrummet efter matcherna.

- Nej, det är det Stefan Ålander som gör, han är för övrigt en väldigt bra pianist. "Det ska va' gött och leva", sjunger vi.

I veckans fredagsfinal ska Idolerna sjunga låtar av artister som gått bort för tidigt och Kevin Walker kommer att tolka "Behind blue eyes" med The Who.

Josefin Jonsson
060–197184
josefin.jonsson@st.nu