Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inbrott och skadegörelse på Krokomvikens camping

Under tisdagen larmades polisen om ett misstänkt inbrott i servicehuset på campingen i Krokom. I samband med inbrottet ska ett antal fönsterrutor krossats och en tv stulits.

Det är Krokom-Dvärsätts IF som arrenderar lokalen som i sin tur ägs av Krokoms kommun. Servicehuset inhyser toaletter, dusch och en receptionsdel.

Marcus Hall i Krokom arbetar som receptionist under somrarna.

– Det är förjävligt. Det här drabbar både idrottsföreningen och skattebetalarna, eftersom att marken som huset står på ägs av kommunen.

Han säger att inbrottstjuven eller tjuvarna stått för en betydande skadegörelse av lokalerna.

– De försökte antagligen först ta sig in genom de glasfönster som finns i ytterdörrarna, och när de inte lyckades så tog de sig in via burspråket till receptionen istället.

– Väl där inne har de rivit omkull receptionsdisken och skapat en riktig oreda, säger Marcus Hall.

Totalt rör det sig om fyra fönsterrutor som blivit krossade. Förutom en tv har det också stulits mat, godis och läsk. Inbrottet inträffade sannolikt under natten till tisdag.

Det finns ännu ingen misstänkt för brottet. Har du gjort iakttagelser från platsen i samband med att händelsen ägt rum så kan du höra av dig till polisen på telefonnummer 114 14.

Läs mer:

Se hela listan över länets mest inbrottsdrabbade orter och gator – färre villainbrott men fler inbrott i fritidshus

Efter två inbrott – nu slutar Fröjas i Ås med kontanter

Nytt inbrott i Krokom – polisen vädjar om hjälp