Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inga svar ges på frågorna

AnnSofie Andersson (S) svarar att hon har förståelse för att det finns oro efter turerna i Östersundshem. En oro som inte blev mindre efter att Tord Andnor (S) i en intervju i ÖP tycker att fastighetspriserna på Stadsdel Norr ska jämföras med Storsjö Strand.

Men trots att det finns en förståelse hos AnnSofie att många medborgare har frågor så ges inga svar!? I stället kommer två inlägg där det redogörs för att Östersundshem ska vara en aktiv aktör på bostadsmarknaden och måste därför tillåtas få köpa mark och bygga bostäder..!?

Ingen kritik har riktats mot det faktumet. Dessa fakta kan väl heller inte rättfärdiga jävssituationer och avsaknad av oberoende värderingar? Är det så vi kommuninvånare ska tolka hennes inlägg och svar?

Sedan vill AnnSofie skjuta över en del av ansvaret på kommunfullmäktige och kommunstyrelsen och hävda att ingen opponerat sig. Om detta stämmer är tveksamt om man lyssnar till Pär Jönsson (M).

Att vara förtroendevald politiker och kommunalråd innebär betydande skyldigheter. Att svara på relevanta frågor och verka för oberoende utredningar och värderingar bör vara en av de viktigare. Den respekten förtjänar dina väljare och skattebetalare!

Förundrad kommuninvånare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel