Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen rondell – korsningshund i stället i Singsjön

Har man ingen rondell, och inte heller beräknas få någon inom rimlig tid och därmed kunna sätta ut en rondellhund så får man lösa problemet på sitt eget sätt.

Det är kanske så någon i Singsjötrakten tänkt när han eller hon snickrat ihop en hund och skrivit korsning på bägge sidor om den och ställt den i en korsning. Genialt på många sätt. En korsningshund, ja varför inte, minst lika bra och fyndigare än rondellhundarna som dök upp lite här och var. Sedan vet ju alla vad ”en gatukorsning” är när det gäller hundar – en blandras av okänd sort. Det är nog också vad denna hund är som står i Singsjön, mellan Brunflo och Rissna, vid vägen som leder till Bringåsen.

Det var bara att ge sig direkt när jag kom körande i min bil, detta måste jag ta en bild på och visa Hörnans läsare hur han ser ut hunden som står i Singsjön. Kanske något för vägverkets skyltexperter att ta efter. Tydlig are än så här kan det knapp ast bli, med text och allt, och stenar så att den inte blåser omkull.