Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Alltid trafikkaos i Lillänge

Vet med mig att företagare i Lillänge ljudligt försökt få till stånd ett agerande kring trafiksituationen i Lillänge, men hittills förgäves vad jag förstår. Finns någon Lillängegrupp som jobbar med eländet?

För att använda mycket mildare ord än jag egentligen vill, kan man uttrycka det som så att trafiksituationen som uppstått är under all tänkbar kritik. Vardagar som helger råder kaos.

Jag jobbar i kommunens tekniska förvaltning i gamla Palmcrantzskolans lokaler. På morgonen tar det 15 min på jobbet från Berge, Brunflo. Att åka hem vid 16 tar minst 30 minuter. Detta gäller vardagar. På helgerna tillspetsas kaoset, kommersen är i full gång.

Jag vet att mina minuträkningar kan tyckas som en petitess om man pendlar från till exempel Borgvattnet, men dit i diskussionen vill jag inte. Ni har mätt luften i centrala Östersund, gör en mätning på Lillänge också i all sin ”prakt”. Sätt nu igång och gör rätt.

Silverryggen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel