Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Återställ Trondheimsvägen

Frågan är om majoriteten av politiker har körkort? Det handlar om beslutet om att förstöra Trondheimsvägen, sträckan Lugnvik–Östersund.

Det är ett vansinnestilltag! Återställ vägsektionen till ursprungsskick. Gör om rondellen vid Jamtli till en tvåfilig väg, alternativt till en vanlig korsning med trafikljus.

Ett kvitto på att den tänkta ändringen av vägen är dum, visade sig när en ambulans med blåljus påkallade fri väg. Då var det omöjligt för att båda filerna var belamrade med bilar, norr om Berners.

Kontrakurvan vid Havremagasinet har en geometri som är märklig. Bygg en gångtunnel och flytta ut bussfickorna utanför ursprungssektionen.

Det byggs en hel del väster om Lugnvik och då behövs den ursprungliga vägsektionen. Vidare kan konstateras att det inte behövs tre cykelvägar mellan Lungvik och Östersund.

Vägingenjör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel