Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Återuppta den färdiga planen för Brunflo

Anders Edvinsson (S) förstår inte varför hans yrkande om trafikmiljön inte togs med i utvecklingsplan för Brunflo.

INSÄNDARE: S: Varför inte ta med trafikmiljön i planen för Brunflo? (12 april)

Han har tydligen inte förstått att det inte är en prioriterad fråga att genomföra Förbifart Brunflo. Att den stora markytan på Södergård är bortglömd och begraven sedan närmare 30 år sedan är ett större bekymmer för ett levande Brunflo.

Små överköp av röster före varje val är den strategi som S använder. Konstgräset som utlovades som fotbollsplan före valet 2014, och som efter valet fick epitetet lekyta.

En multiarena på Kastalskolan före valet 2018 vilken skulle byggas under den kallaste perioden; entreprenören protesterade för det skulle då bli en enorm fördyring av anläggningen.

Det är bäst att Anders Edvinsson tittar över sina övriga kommunala uppdrag med lite mer känsla än att bedriva en egen personlig agenda. Att återuppta den färdiga planen från cirka 1990 skulle med det snaraste kunna utföras.

Göran Festin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel