Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bedrövligt att ingen i ansvarig ställning närvarade vid avslutningen på Körfältsskolan

Angående artikeln i ÖP om Körfältsskolans sista dag: Körfältsskolans sista skoldag blev kaotisk – eleverna fick leta jackor på golvet och nya skolböcker kastades

När materiel kastas i containrar och barnens kläder rivs ner från klädhängarna, då måste Östersunds kommun ha fått det oömt med pengar efter det politiska skiftet.

Tyvärr känns denna ovarsamhet med pengar igen från flera håll som exempelvis från Österängsskolans ombyggnad och från när teknisk verksamhet samlokaliserades i före detta Palmcrantzskolan. Där sattes det upp väggar och målades bara för att rivas ner igen efter någon månad för man kom på att det blivit någon felräkning. Finns inga ansvariga? Revisorer eller controllers? Är det tillåtet att hantera våra skattepengar så lättvindigt?

För att återgå till Körfältsskolan, så är det bedrövligt att ingen i ansvarig ställning närvarade vid avslutningen. Skolan har faktiskt funnits sedan 1973. Men det är väl så här en attraktiv arbetsgivare behandlar sina anställda och nyttjare av kommunala tjänster.

Jag röstade på Bosse Svensson i Centerpartiet i senaste valet eftersom han utlovade en stram och korrekt hantering av den kommunala ekonomin. Vilket jag ångrar djupt idag.

Revisorn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel