Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bedrövligt på återvinningsstationen

Besökte återvinningsstationen i Odenskog häromdagen. Det innebär för mig en mils enkel resa för att lämna till återvinning.

Väl framme så möts jag av överfulla containrar och högar av skräp runtom containrar och planområdet. Skräpet vittnade om att det legat länge. Det såg verkligen bedrövligt ut. Har man åkt en mil för att lämna till återvinning tar man inte med sig skräpet hem då containrarna är överfulla.

Det finns ju många arbetslösa, så varför inte anställa någon som har till uppgift att hålla rent på kommunens återvinningsstationer? Det är inte bara vid Odenskogs återvinningsstation det ser så här bedrövligt ut, vittnade en annan person som var där samtidigt.

Östersunds kommun vill ju lansera sig som ett föredöme när det gäller miljö, så börja med att städa upp i den egna verksamheten.

Upprörd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel