Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bra att det händer något med busstorget

 
Planerna för Busstorget
Visa alla artiklar

Vad alla är negativa till förändringar av busstorget. Det är väl bra att det händer något på en ful plats som alla har klagat på genom åren, om busliv bland ungdomar och vissa personer som inväntar bussar.

Det är väl en fråga för ordningsmakten. Ungdomarna vill väl också till centrum men de ska helst inte synas och höras.

Politiker och affärsidkare brukar framhålla att det är viktigt med ett levande centrum. Att busstrafiken kommer att ordna sig till det bästa, ligger på kommunens ansvar, det får inte bli sämre när det nästan är bra som det är!

En del insändare ondgör sig över att det är ett börsnoterat fastighetsbolag som får bygga på torget. Det kommer säkert att bli ett lyft för Östersund och torget. Att Diös är ett företag som har sitt huvudkontor i Östersund och skattar här i kommunen gör väl inte saken sämre.

Björkebaum klagar på aktieutdelning trots pandemin, men det drabbar väl inte torget? Aktier är också ett risktagande som näringslivet är betjänt av för att utvecklas!

Torvallabo!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel