Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Bygg ett nytt badhus i Krokom

Jämtlands Väl Krokom föreslår att det fuktskadade badhuset i Krokom rivs och att kommunen satsar medel och resurser på att bygga en ny ändamålsenlig och fräsch anläggning kompletterat med ett stort nytänkande.

Ett nytt badhus är viktigt för såväl Krokoms unga som äldre, men även för gäster som kommer till kommunen.

Jämtlands Väl Krokom kommer att arbeta för att ett ändamålsenligt och fräscht badhus byggs. En prioritet är såklart möjligheten för medborgarna att använda badhuset i stor utsträckning. Det är även viktigt att anläggningen blir tillgänglighetsanpassad så att många medborgare i kommunen kan nyttja den.

Med ett nytänkande kring badhuset så menar vi bland annat att anläggningen skulle kunna kompletteras med utomhusbad och faciliteter och utrymmen som möjliggör ett användande av badhuset året runt. Det kan vara utrymmen för företagare att hyra in sig i på kvällar, helger och lov.

Ett nytänkande skulle också kunna vara en placering nära Krokomsviken för möjlighet till ”riktigt” utomhusbad. Rutschkanor och barnbassänger skulle också kunna vara självskrivna. Ett multibadhus med andra ord.

Jämtlands Väl Krokom kommer att fortsätta att lyssna på medborgarnas önskemål kring badhuset och driva frågan framåt.

Vi tänker nytt, vi tänker större. För en ny politik!

Jämtlands Väl Krokom, Hanna Stenmark, Krokom, Eva-Lena Blom, Aspås

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel