Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är personalen som vet hur vård ska bedrivas

Det var en tid då det var ett statusyrke att utbilda sig till sjuksköterska, men inte i dag. Silverklo (C) skulle behöva arbeta på sal i två år, trampa runt åtta timmar per dag, svettas gråta och kanske missa fika, mat och utöver det visa empati.

Tvätta och byta på dem som i narkosruset gjort på sig, men du Silverklo skulle väl inte skita ner dina händer, det står ju inte på din agenda. Vi skattebetalare har bidragit till mobil och läsplatta, så använd redskapen till realistiska saker.

Vi behöver en säker vård – det kommer alltid att behövas. Jag har levt ett långt liv över 80 år och fått en fantastisk hjälp, och då också sett hur den fantastiska personalen sliter (ut sig). Det är ju de som kan och vet hur vård ska bedrivas, inte du !

Silverklo, den tid kommer då också du behöver vårdpersonal, med hjälp från både sköterskor och läkare, om de inte sagt upp sig.

A.E Jönsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel