Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Fånigt och ogenomtänkt av ÖFK att bojkotta ÖP

Grattis ÖFK till en positiv säsongsinledning, nu senast den fina vinsten mot Helsingborg!

Två drömminuter bakom succén mot HIF – ÖFK upp i delad serieledning (29 april)

Det ställs frågor om den publika nedgången och jag som sett många ÖFK-matcher på plats de senaste åren kan förstås bara tala för mig själv. Men kanske finns fler som tänker som jag.

Bästa starten någonsin – men publiken sviker ÖFK: "Klart att vi inte är nöjda" (30 april)

Det pågår en spelarbojkott gentemot Mittmedia (ÖP och LT). Inga intervjuer ges av spelarna.

För min del tänker jag bojkotta ÖFK:s matcher fram till dess att spelarnas underliga beteende i detta avseende förändrats. Jag väntar mig mogenhet också utanför planen från professionella fotbollsspelare.

Oavsett om pressens skriverier uppskattas eller inte, är det för mig självklart att ÖFK och dess representanter ska ge prov på ett vuxet uppträdande gentemot allmänheten och dess representanter, såsom pressen och övriga medier.

Så kära ÖFK-spelare, om ni vill se mig och likatänkande på läktaren så upphör genast med en fånig och ogenomtänkt bojkott av ÖP och andra media! Fram till dess stannar jag hemma.

Kenneth Hermansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel