Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fler reaktioner om ställplatser för husbilar i Östersund

Insändaren ”Har man råd med husbil kan man stå på en camping” (26 juli) har fått många att reagera:

Jo, förvisso kan man tänka sig att det är så enkelt! Stanna på en camping vore jättetrevligt, om det inte var för alla dessa småbarn som börjar skrika klockan 5 på morgonen!  Hundar som skäller, morgonpigga säsongare. Det är inte vad de flesta husbilsfarare vill stå ut med.

Betala hotellpriser för en parkeringsplats? Nja, ni måste nog själva campa för att förstå att 350–900 kronor för en husbilsnattparkering på en camping är lite för mycket!

Bengtsson

- - - - -

Insändaren är dåligt upplyst om husbilsägarnas behov på en ställplats. Vi har tidigare besökt Östersund för att handla och gå på restaurang men som läget är i dag så blir vi tveksamma. Lär av andra kommuner exempelvis Karlskoga, Köping eller Karlsborg. 

Nej, som vi ser det så är Östersund och Sundsvall de mest husbilsfientliga kommunerna i Norrland. Vi kanske kommer åter.

Lennart Nyberg,  Ulf Westin

- - - - -

Börja att kolla in båtfolket innan du klagar på husbilar. Har sett flertalet gånger där de diskar direkt i vattnet vid sin båt eller gör rent grillen från sin båtbrygga, så då kan man undra var deras latrintömning görs! Det värsta är väl att dom inte betalar någon ”båtskatt”...

Peter

- - - - -

Fler insändarsvar:

Insändare: Svar: Skamligt att påstå att våra husbilsgäster missköter sig

Insändare: Svar: Husbilsägare på ställplatser spenderar pengar på restauranger och affärer

Insändare: Svar: Husbilsägare betalar gärna för att stå på ställplatser

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel