Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: För få turer med 2:an in till stan

Varför har Stadsbussarna försämrat antalet turer för busslinje 2? Efter 10 december har det försämrats så att antalet turer med tvåans busslinje endast går tre gånger (07.02, 07,22, 07.42) mellan 07.00-08.00.  Det är för sällan.

Det blir svårt att komma i tid när bussarna går så sällan och det blir väldigt fullsatt på bussen och det står folk i hela gången. Tidigare gick tvåan var tionde minut 07.00-8.00 och det var bra, då det är många som behöver åka den tiden till jobb och skola.   

Nu är vi många, som jag vet om, som måste ta bilen till jobbet i stället för att tvåans buss går så sällan. Vi är många som önskar få tillbaka turen som tidigare gick 07.32 från Dalripevägen till Östersunds centrum, så man hinner in till jobbet i stan i tid.  Hoppas på att få tillbaka fler turer 07.00-08.00. 

Boende vid Dalripevägen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel