Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: För oss med adhd är det omöjligt att klara av hemmastudier!

 
Corona: Skolan
Visa alla artiklar

Hej! Jag går sista året på gymnasiet och ska ta studenten till sommaren. Jag har adhd vilket gör att jag haft det väldig svårt i skolan, men har haft olika stöd för att jag ska lyckas.

Men nu när det är hemmastudier har jag ingen aning hur jag ska klara skolan. Det här gör mig så stressad och ger mycket ångest. Jag är inte ensam av att inte kunna koncentrera mig eller kunna fokusera. Det är helt omöjligt att jag ska klar skolan när det är hemmastudier.

Jag blir så ledsen, skolan har varit ett helvete och jag har kämpat hela tiden för att bli godkänd. Och nu ska jag misslyckas vara några månader innan jag går ut.

Att bli undersköterska har jag verkligen längtat till – äntligen få jobba och slippa skolan, men nu vet jag att jag kommer att misslyckas för hemmastudier funkar inte för mig. Och jag vet att det är massa fler ungdomar som är i samma sits som mig.

Jag vill bara att det här ska spridas och jag vill ha svar hur blir det med oss som inte kan koncentrera oss?

Emilia Hansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel