Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hårdare restriktioner krävs efter stöket i Åre

Man kan undra om Folkhälsomyndigheten börjar fatta att det måste dras åt ännu mer på restriktioner efter att de hör talas om stöket som var i Åre under onsdagen? Jag tror inte det.

Stökigt sportlovsfirande i Åre – över 100 personer på hemmafest (4 mars)

Man har ju läst om folk som kommer till Sverige för att det inte är lika hårda regler som i deras land. Och då har det handlat om att åka till fjällen för skidåkning.

Jag skäms över dessa myndigheter som tror de har de bästa lösningarna för att få ner pandemin. Folk tycker ju att reglerna är är så otydliga, och för dem som inte kan svenska finns det inga uppmaningar på deras språk.

Sedan är det så konstigt att det inte bromsas mer för fjällfolket. De drar ju med sig smittan hit upp genom att de bland annat har privata fester.

Varför följer inte Sverige med andra länders restriktioner? Sverige verkar vilja tro att deras restriktioner är de bästa. Men vakna upp någon gång – det håller ju inte.

Det är många som fuskar fortfarande och inte tar detta på allvar.

Skärp restriktioner ännu mer

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel