Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Hedervärt agerande av Bo Bergström?

Med anledning av en insändare där skribenten anser att man borde applådera Bo Bergströms agerande som revisor i Ragunda kommun, och skribenten betygar honom sin heder, vill jag ställa er några frågor.

INSÄNDARE: All heder till dig, Bo Bergström (28 november 2017)

Anser ni det är hedervärt att till förra kommunalrådet på kommunfullmäktige överlämna en skylt med texten ”livsfarlig ledning”? Fullmäktige måste ajournera sig efter denna incident.

Är det hedervärt att vid en lunch byta bord när förra oppositionsrådet sätter sig vid bordet? 

Är det hedervärt att inför ett möte med hela oppositionen säga: ”Kommer hon (förra oppositionsrådet) så kommer inte jag”?

Oavsett hur valet av förra oppositionsrådet gick till så är vi många som anser att det inte rättfärdigar ett sådant beteende.

Är det hedervärt att hantera kommunala tjänstemän så att deras fackliga organisationer överväger att göra en begäran om arbetsmiljöåtgärd?

Har skribenten observerat att det nu skrivs mycket om rörelsen Metoo? Om detta fenomen gått helt förbi så kommer här en kort förklaring: Det är ett upprop där kvinnor och även män återger tillfällen där de blivit kränkta och förminskade av i de flesta fall män.

Ett sådant beteende tycker skribenten är hedervärt?

Kjell Grafström (S)

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel