Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Helt fel att släppa på reserestriktionerna

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Nu när symtomfria får resa fritt i landet från och med 13 jun;, vad händer om de blir sjuka eller annat? Ska sjukvården belastas av folk från andra regioner nu?

Man såg ju bara i påskas då folk stod tätt med sina husbilar och husvagnar bara för att få sitta ute på en sjö och pimpla.

Vi som står i kö för att göra olika operationer kommer att hamna ännu längre ner i kön om det blir folk från andra regioner som måste ha vård på sjukhusen där de inte bor. Man fattar inte hur ni som beslutar detta tänker?

Det är helt jäkla fel att det släpps på vissa restriktioner som gäller nu. Släkt och vänner kan gott vänta med besök till denna pandemi är borta. Är det inte viktigare att få bort coronan så livet kan återgå till det normala så fort som möjligt??

Ni som besöker platser där det erbjuds handsprit, använd det för att skydda personal och omgivningen. Ni som går på gågatan, se till att hålla avstånd även där.

Håll avstånd!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel