Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Helt suveränt på Östersunds sjukhus

Det är allt för många som klagar och spyr galla över landstingssjukvården, mest gnäll om ekonomin men väldigt sparsamma positiva tankar om personalen. Men efter att ha betraktat mig själv som 80-årig odödlig motionär så råkade jag ut för smärtor i rygg och armar under några träningstillfällen och kontaktade lättakuten på Brunflo hälsocentral där läkaren konstaterade kranskärlsproblem eller infarkt. Snabbt in med ambulans på akuten i Östersund för operation, efter några timmar var det överstökat och allt gick bra. Hamnade på eftervården i tre dygn på hjärtavdelningen med en personal som var helt gudomlig och fantastisk allt från läkare, sjuksköterskor till undersköterskor, som la ner hela sin själ för att vi sjuka skulle ha det bra!

I efterhand kan jag ställa mig frågan: Skulle svensk sjukvård klara sig utan andra generationens invandrare när man ser vilken tillgång de är på våra sjukhus inom sjukvården redan i dagsläget, och ännu mer i framtiden när man hör att undersköterskor vill vidareutbilda sig till sjuksköterskor och lyser av framtidstro? Jag vill rikta ett hjärtligt varmt tack till hela hjärtavdelningen och inte minst det nya köket med valfria maträtter av hög klass, helt suveränt!

Hjärtligt nöjd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel