Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Högern har inga problem med att räkna in SD i sitt block

Annons

Signaturen 'n Roland undrar hur Stefan Löfven kan bli statsminister när mer än halva befolkningen röstar borgerligt. Och det är just där som stora delar av högern har sitt fundamentala, ideologiska problem!

Moderaterna, Kristdemokraterna och delar av Centern och Liberalerna har inga problem med att räkna in SD i högerblocket!

C och L går till och med så långt att de vill skriva ut att riksdagens kraftigaste motståndare till Sverigedemokraterna, Vänsterpartiet, inte ska ha någon som helst politisk makt medan de själva överväger (?) en regering som blir beroende av SD:s godkännande. Naivt tror de att Åkesson snällt kommer att sitta still i bänken utan att ställa krav.

Faktum kvarstår, vilket Kristersson, Busch Thor, Björklund och Lööf inte tycks fatta, att 143 mandat är färre än S, V:s och MP:s 144 mandat. Högern är endast större om de faktiskt räknar in SD.

En vänsterregering under Löfven är betydligt bättre för Sverige och mänskligheten än en högerregering under Kristersson (särskilt om Åkesson håller i trådarna i kulissen) – alla dagar i veckan!

Jörgen Blom, f d kommunpolitiker (V) i Krokoms kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons