Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur kan det finnas fattigpensionärer?

Hur kan det vara möjligt att det i Sverige finns cirka 300 000 fattigpensionärer? Politikerna som kallar Sverige för en humanitär stormakt och som vräker ut pengar på allt möjligt, medan skola, sjukvård, polis, försvar med mera går på knäna!

Till och med återvändande IS-krigare behandlas bättre än fattigpensionärer. De erbjuds bostad, jobb, utbildning och samtal, enligt Alice Bah Kuhnke (MP).

Trots att svenskarna jobbar både mer och längre än genomsnittet i EU ger det inte önskat resultat enligt SPF. Vart går alla pengarna? Invandringen?

Enligt politiker och journalister ska nysvenskarna rädda våra pensioner, men hur ska det gå till?

Enligt politiker och journalister går Sveriges ekonomi väldigt bra nu, men varför syns det inte i fattigpensionärernas plånböcker?

De som byggde upp välfärden i Sverige är inte värd ett ruttet lingon för dagens politiker, som själva har löner och förmåner så man baxnar! Trots det fuskas det en hel del av våra förtroendevalda som vi skattebetalare får stå för.

Fattigpensionärerna blir fler för varje dag och inget görs. Varför?

Fattiggjord

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel