Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Hur mycket pengar har slösats bort i risksatsningar?

Gäddexport till Frankrike, fårtarmstillverkning, stövelfabrik och nu detta tunnelbygge i Gällö som behöver mera pengar – oj vilken överraskning ... igen!  Öppna era plånböcker ni som kom på detta fantastiska projekt och ansvariga i kommunen som möjliggjorde det.

Dags att göra uppror mot lekstugan i kommunhuset i Bräcke, där kunskap och ansvar inte tycks vara vägledande för vad invånarna har rätt att förvänta sig! Det ena riskprojektet efter det andra dränerar och underminerar viktiga verksamheter, trivsel och framtidstro!

Hur mycket tid och pengar har slösats bort i risksatsningar som inte har med skola, sjukvård, äldreomsorg, gator och service att göra? Den frågan har många ställt sig genom åren, och nu ställs den öppet här till högste ansvarig för kommunens ekonomi så vi vet vad vi har att förhålla oss till inför nästa val!

4 miljoner i lån annars konkurs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel