Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: IFK måste börja utveckla spelare igen

Man måste lyfta på hatten för Mathias Fredriksson som törs tala om hur illa utvecklingen och träningarna är inom ungdomsfotbollen i lilla Östersund!

Mathias Fredriksson om IFK-dokumentet: ”Jag är mycket mer kritisk till ÖFK U – de har totalt misslyckats” (10 februari)

Det IFK lyckades att förmedla med sin usla skrivna policy är snarare ett försöka att dölja sin kompetens genom att försöka bromsa och hindra de spelare som vill utvecklas genom att träna extra med tränare med kompetens för detta.

Ny policy i IFK U rör upp känslorna – har tvingats backa från hot om uteslutning: ”Det blev fel” (10 februari)

Men samtidigt gör klubben inget åt de spelare som inte vill komma och träna varje pass utan kommer när det passar, men IFK vill gärna kalla sitt IFK- U som elitförberedande? Väldigt konstig inställning, och hur ska IFK då kunna få fram spelare till sitt egna A-lag?

Idrottschefen om IFK:s dokument: ”Det är olyckligt formulerat” (10 februari)

Har som Fredriksson svårt att se att IFK:s verksamhet är något som liknar en elitförberedande verksamhet överhuvudtaget just nu, speciellt eftersom man nu värvat alla tränare från ÖFK, där dessa misslyckas totalt.

Man kan hoppas att det blir ett generationsskifte inom IFK:s styrelse och klubbens tänk, så klubben kan börja utveckla spelare igen.

Bekymrad förälder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel