Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ingen uppskattning alls från Åre kommun

Att känna sig uppskattad och lyssnad på är några av friskfaktorerna vi pratar om när det gäller en god arbetsmiljö. Få feedback och känna att jag kan påverka mitt arbete!

Åre kommun har under många år fått dåliga siffror i den undersökning man genomför bland medarbetarna, på frågan om man är en ”attraktiv arbetsgivare”, men vad gör de för att vända trenden?

Ett gott exempel är Ragunda kommun som väljer att under pandemin ge kommunanställda en bonus som uppskattning. En liten tröst i svåra tider!

Åre kommun väljer istället att inte ge någon julklapp alls med kommentaren att det inte är något som säger att det går att göra något senare!

Inga julklappar till Åres kommunanställda: ”Jag har ingen synpunkt på hur andra gör” (17 november)

Det är nog kanske inte det att Åre kommun väljer att inte ge något till sina anställda utan snarare att de väljer att inte ge någon form av uppskattning alls. Inte ett ord om arbetet vi på golvet utför.

Jag är ledsen, men senare skulle varit tidigare, och avsaknaden av den uppskattning som borde visas ger mig ont i magen och får mig att vilja byta kommun.

Ett tack hade räckt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel