Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Inget blir bättre av att leta syndabockar

För cirka ett år sedan då coronapandemin brutit ut, sa experterna att vaccin tidigast kommer att finnas under senare delen av 2021. Genom ett enormt arbete i hela världen har vaccin tagits fram till slutet på 2020!

Utifrån löften från leverantörer har tidsmål för vaccinering satts upp. När förseningar uppstått från leverantörerna så blir det ett enormt fokus på uppsatta tidsmål. Alla involverade gör sitt bästa för att så snabbt som möjligt få fram vaccin och vaccinera alla som vill utifrån fastställda prioriteringar.

Inget blir bättre av att göra detta till en tävling och leta syndabockar. Jag kommer att vaccinera mig när det dags för blivande 75-åringar!

Per Söderberg, ordförande SPF Seniorerna Östersund, ordförande i Ångermanlands gille i Östersund m o, samordnare för Centerns Ceniorgrupp

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel