Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Inte alla är emot nya Gustav III:s torg

 
Planerna för Busstorget
Visa alla artiklar

Jag börjar bli lite less på alla negativa artiklar om Gustav III:s torg. Utifrån vad man läser i ÖP tycks hela staden vara emot att det byggs där. Så är inte fallet.

Det är likadant så fort det ska byggas i närheten av centrum. Vill vi att Östersund ska utvecklas och att folk flyttar hit då måste det byggas även på attraktiva platser. Personligen skulle jag till exempel inte flyttat till Östersund om jag bara var hänvisad till ytterområdena som Lugnvik och Torvalla.

Nu senast var det förslag om en folkomröstning. Tycker ni inte att det finns bättre saker att lägga pengar på än att anordna en omröstning om något som det förmodligen bara är en grupp av bakåtsträvare som blir upprörda över?

Jag ser fram mot att området jämnas med marken och bebyggs med något som behövs. Som det är nu är det en fritidsgård där ungdomar köper och säljer droger.

Nyinflyttad jämte

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel