Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Jag kan bli påkörd om det leder till mer pengar till vägarna

Jag offrar mig!

 Eftersom det måste hända en riktigt ordentlig olycka, innan man fattar att vägen måste dras om eller sänka hastigheten mellan korsningen Opevägen - E 14 och bortre änden av Brunflo, har jag tagit på mig att vara den som blir påkörd.

Jag har ungefär 50 meter på mig, mellan Lundsgatan och mitt hus, att blinka, bromsa och svänga och inte bli påkörd av de som kommer nedför backen på E 14 där det är 80 kilometer i timmen. Förut har jag kört i vägrenen för att hålla mig undan när jag saktar ner men nu är det nya kritvita spärrlinjer på vägen som gör att jag ICKE tänker köra där. Dessutom anses det ju inte så viktigt att göra något åt trafiksituationen här (för långt norrut ) så de lovade pengarna för vägbygget dras in gång på gång på gång. Då känner jag att jag ska bidraga med det jag kan. Jag ska absolut obönhörligen sluta med att ställa mig på busshållplatsen på höger sida vägen och invänta lucka när jag kommer från Brunflo och behöver göra en vänstersvängar mitt på E-14 också.

Välkomna alla att parkera i röven på min bil när ni inte hinner stanna.

Kanske, kanske, kan det få upp ögonen på de som håller i vägpengarna! Jag har fått fullständigt nog så en och annan whiplash kan jag ta, för sakens skull!

Mita

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel