Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Jämtlands Väl: Dags att satsa på härproduktion

Vi behöver en ny politik för att kunna ta tillvara på den kraft som medborgarna själva kan skapa. Vi kan kunna sluta skylla på rikspolitiken och i stället välja rätt politik lokalt som passar vår egen kommuns förutsättningar. 

Den jämtländska politiken kan mycket väl ändra sin inställning att låta riksdagspolitiken styra allt, försvåra för företagandet och medborgarna genom onödiga pålagor och avgifter och i stället skapa utveckling genom kloka beslut för länets kommuner.  

I Jämtlands Väl Krokom vill vi ha härproduktion. Om kommunerna i länet väljer att satsa utifrån de lokala möjligheterna och förutsättningarna genom att bland annat köpa lokala varor och produkter från lokala företag, så skapar det ett större skatteunderlag. Den lokala företagaren kan utöka sin produktion och anställa fler vilket automatiskt skapar större skatteintäkter för kommunen. 

I dag börjar fler och fler inse att vi måste stötta varandra för att växa. Varför inte börja lokalt?  

Jämtlands Väl Krokom ställer upp i kommunvalet 2018 och arbetar bland annat för att kommunen ska satsa på härproduktion. Det kommer att ge mer tillbaka till kommunen. Varje satsad krona på härproduktion utvecklar kommunen. 

För en ny politik!

Jämtlands Väl Krokom

Eva-Lena Blom, Aspås, Gunnar Hellberg, Krokom, Amal Almustafa Alshih, Alsen, Ewa Lundberg, Ås, Evert Jonsson, Krokom, Hanna Stenmark, Krokom, Jasem Alshih, Alsen, Karin Alexandersson, Dvärsätt, Kim Berglund, Offerdal, Niclas Höglund, Aspås 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel