Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jämtlands Väl Krokom: Svångremmen är inte lösningen på allt

När vi i Jämtlands väl Krokom vill verka för bättre villkor för bygden, pratar vi ofta om härproduktion. I Krokoms kommun finns många förutsättningarna för utveckling, vi ser växtkraft.

Att kommunen vill spara pengar för en allt smalare kostym står klart. Men vi tror inte att svångremmen är lösningen på allt.

JVK vill förbättra och utveckla möjligheterna för så väl våra innevånare som vårt näringsliv. Där har vi sett ett trött styre med Moderaterna i spetsen. Vi vill skapa bättre möjligheter för våra kommuninnevånare, men även för våra besökare, som ger den där extra gnistan och framtidstron.

JVK tycker det är viktigt att vi från kommunens sida har möjligheter att ta tillvara våra engagerade kommuninnevånare på att sätt som kommer många till gagn. Vi förstår att vikten av att en god service som skolor, fritidsanläggningar, livsmedelsbutiker och ett verksamt näringsliv, ger förutsättningar för inflyttning och utveckling.

Hur kan vi då nå bättre förutsättningar? JVK vill hitta nya metoder.

Vi har i dag ett samhälle som har korta ledtider, här gäller det för kommunen att hänga med. Ta bort pålagorna, öppna upp för nytänkande, ge nya idéer en chans. Sätt in extra resurser när det behövs.

Vi i Jämtlands väl Krokom vill se en ny politik som ger resultat.

Niclas Höglund, ordförande Jämtlands väl Krokom

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel